Bliv frivillig – hjælpe udsatte kvinder med gældsrådgivning

Vil du være med til at hjælpe udsatte kvinder med gældsrådgivning?

 

Frivilligcenter SR-Bistand og Vores Kvarter har lige indgået et partnerskab for at tilbyde Gælds- og økonomirådgivning til beboerne i Helhedsplanen Sigynsgade. Vi leder efter rådgivere som har lyst til at være tilknyttet 2 gange om måneden.

 

Frivillige søges til Gælds- og økonomirådgivning 2 gange om måneden til nyt partnerskab på Nørrebro.

 

Vil du være med til at gøre en forskel for de allersvageste mennesker – oftest kvinder, i vores samfund ved at hjælpe med deres økonomiske problemstillinger? Frivilligcenter SR-Bistand og Vores Kvarter har indgået et partnerskab for at tilbyde Gælds- og økonomirådgivning til beboerne i Helhedsplanen Sigynsgade, 2200 København N.

 

Der vil være tale om gratis, fortrolig rådgivning om gæld og økonomi, herunder budgetlægning, kontakt til kreditorer, ansøgning om gældssanering/eftergivelse af offentlig gæld efter lovens kriterier.

 

Rådgivningen vil være hver anden onsdag (2 gange om måneden) i tidsrummet 17-19 i Helhedsplanens lokaler på Vermundsgade.

 

Dine arbejdsopgaver

 • Gældsrådgivning med problemstillinger indenfor fx inkasso, skat, gældssaneringssager, eftergivelse af offentlig gæld og økonomisk optimering af budgetter og sociale ydelser
 • Sagsbehandling og kontakt til fx offentlige myndigheder, kreditorer og retten
 • Samtaler med mennesker der står i en svær situation

 

Din profil

 • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, inden for økonomi og/eller jura og du er som minimum på 6. semester
 • Du brænder for at gøre en forskel for de allersvageste mennesker i vores samfund
 • Du er mødestabil og ansvarsbevidst
 • Du kan rumme mennesker der befinder sig i en sårbar situation

Vi tilbyder

 • Erfaring med sagshåndtering og kommunikationsteknikker
 • Et rart, uformelt og udviklende arbejdsmiljø med plads til alle
 • Engagerede og søde kollegaer at sparre med
 • Undervisning, oplæg og sparringsmøder
 • Hyggelige arrangementer såsom sommer og julefest

 

Er du interesseret, er du velkommen til at kontakte koordinator på srb@sr-bistand.dk 

 

Om Frivilligcenter SR-Bistand

 

Frivilligcenter SR-Bistand er en frivillig, uafhængig social forening som har eksisteret i over fyrre år.

 

Vi tilbyder gratis, professionel bistand og rådgivning til borgere, som står i vanskelige livssituationer. Det kan være af økonomisk, juridisk, social eller almenmenneskelig karakter, således at den enkelte bedre bliver i stand til at håndtere situationer, som ellers kan være vanskelige at overskue alene. Den frivillige arbejdskraft er det bærende element i alt, hvad vi laver i henholdsvis den social- juridiske rådgivning og vi værner derfor om vores frivillige.

 

Om Vores Kvarter

 

Formålet med den boligsociale helhedsplan ‘Vores kvarter’ er at skabe positive forandringer i boligområdet. Visionen er “at skabe et attraktivt boligområde, hvor alle beboergrupper trives og føler sig trygge, og hvor beboerne tager ansvar som aktive medborgere”.

 

Set i forhold til Københavns Kommunes gennemsnit er området præget af en stor andel af børn og unge, en stor andel af indvandrere, flygtninge og efterkommere, samt et lavt beskæftigelses- og uddannelsesniveau og relativt lave indkomster.