Udgående gældsrådgivning

Frivilligcenter SR-Bistand samarbejder med Helhedsplanen ved Sigynsgade og Nørrebro Vænge. 

Helhedsplanen, Sigynsgade 2200 København N. 

Frivilligcenter SR-Bistand og Vores Kvarter har indgået et partnerskab for at tilbyde Gælds- og økonomirådgivning til beboerne i Helhedsplanen Sigynsgade, 2200 København N.

 

Der er tale om gratis, fortrolig rådgivning om gæld og økonomi, herunder budgetlægning, kontakt til kreditorer, ansøgning om gældssanering/eftergivelse af offentlig gæld efter lovens kriterier mv. 

 

Vi tilbyder gældsrådgivning hver anden onsdag (2 gange om måneden), i tidsrummet kl. 17-19, i Helhedsplanens lokaler på Vermundsgade.

 

Ønsker du at booke en tid så send en mail til srb@sr-bistand.dk. 
I emnefeltet bedes du skrive “Helhedsplanen”. 
Bemærk: Tilbuddet er til beboerne hos Helhedsplanen. 

 

 

Om Vores Kvarter

Formålet med den boligsociale helhedsplan ‘Vores kvarter’ er at skabe positive forandringer i boligområdet. Visionen er “at skabe et attraktivt boligområde, hvor alle beboergrupper trives og føler sig trygge, og hvor beboerne tager ansvar som aktive medborgere”.

Nørrebro Vænge, København N.

Frivilligcenter SR-Bistand og Nørrebro Vænge har indgået et partnerskab for at tilbyde Gælds- og økonomirådgivning til beboerne hos Nørrebro Vænge, 2200 København N.

 

Der vil være tale om gratis, fortrolig rådgivning om gæld og økonomi, herunder budgetlægning, kontakt til kreditorer, ansøgning om gældssanering/eftergivelse af offentlig gæld efter lovens kriterier.
Derudover vil der tilbydes peer to-peer rådgivning – mens at der tre gange årligt vil tilbydes forskellige events, der vil fremme en positiv tilgang til den enkeltes økonomiske situation. Formålet er at få beboerne til at søge om yderligere rådgivning og de nævnte events bliver afholdt med afsæt i beboernes ønsker.

 

Rådgivningen vil være hver anden onsdag (2 gange om måneden) i tidsrummet kl. 17-19 i Nørrebro Vænges lokaler på Nørrebro. 

 

Ønsker du at booke en tid så send en mail til srb@sr-bistand.dk. 
I emnefeltet bedes du skrive “Nørrebro Vænge”. 
Bemærk: Tilbuddet er til beboerne hos Nørrebro Vænge. 

 

 

Nørrebro Vænge

Nørrebro Vænge er en række almene boliger, der ligger lige ud til Nørrebroparken. Nørrebro Vænge består af 349 boliger, som oprindeligt var ældreboliger. I dag kan 121 af disse lejes af studerende. Det sociale liv i Nørrebro Vænge er farverigt og under udvikling. I skrivende stund omfatter det sociale liv en beboerklub, billiardklub, madklub og en bankoforening.

35 39 71 97

SRB@SR-BISTAND.DK