Gode råd og nyttig information

På denne side finder du nyttig information til videre hjælp. Du kan også finde gode råd til din økonomi, samt værktøjer, såsom et budgetskema, så du allerede kan gå i gang med det samme. Husk du er altid velkommen til at søge hjælp hos os. Se mere her.

Hvis du oplever bekymring om din situation, så er det helt reelt. - Sophie, frivillig i Frivilligcenter SR-Bistand

Nyttige redskaber til dig

Herunder kan du finde forskellige værktøjer til dig, samt nogle nyttige links til at få styr på økonomien.

 

Er du bekymret?

Her fortæller Sophie fra Frivilligcenter SR-Bistand om gode råd til dig, hvordan du griber det an, hvis du står i en svær situation.

  1. Skab overblik ved og søg hjælp
  2. Undersøg dine økonomiske muligheder
  3. Accepter din situation

Gode råd til din økonomi

Jesper fra Frivilligcenter SR-Bistand giver dig tre gode råd til, hvordan du selv kan gå i gang med at rette op på din økonomi.

  1. Skab overblik og åbn din post
  2. Tag kontakt til kreditorer
  3. Undgå gæld

35 39 71 97

SRB@SR-BISTAND.DK

Søg hjælp hos os!

Vores rådgivning for studerende har åbent tirsdag-torsdag 16-19.

 

Derudover har vi åbent for socialrådgivning og retshjælp alle hverdage fra 10-12.30 og 13-15 (undtagen fredag, hvor vi lukker 14.30)

 

Ring til os på 35 39 71 97 eller skriv på srb@sr-bistand.dk – så vil en frivillig rådgiver kigge på din sag og hjælpe dig videre.

Komprimeret logo
Alliance for et bedre studieliv

‘Alliance for et bedre studieliv’ er et samarbejde mellem Frivilligcenter SR-Bistand, Ventilen, headspace og Studenterrådgivningen om gratis hjælp og rådgivning til studerende.

 

Ventilen – er for dig, der er 15-25 år, føler dig ensom og har lyst til at lære andre unge at kende. I lokalafdelinger rundt i landet giver unge frivillige et trygt rum, hvor unge, der føler sig ensomme, kan få nogle gode oplevelser med jævnaldrende og træne deres sociale færdigheder. Se mere på: ventilen.dk

 

headspace – er et gratis rådgivningstilbud til børn og unge i alderen 12-25 år. Her er ingen problemer for store eller små, og du kan tale om alt fra selvværd, uddannelsestvivl og angst til destruktive tanker, præstationspres og kærestesorger. Se mere her: www.headspace.dk/

 

Studenterrådgivningen – yder gratis social- og psykologhjælp til studerende på videregående uddannelser. Se mere her: srg.dk