VELKOMMEN TIL FRIVILLIGCENTER SR-BISTAND

 

Har du brug for rådgivning, så ring på 35 39 71 97 eller send en mail til srb@sr-bistand.dk! Se nedenfor, hvad du kan få rådgivning til.

 

Vi har desværre ikke mulighed for at tage imod personligt fremmøde i øjeblikket.

 

 

ER DU PÅ KONTANTHJÆLP, (SYGE)DAGPENGE, SU ELLER LIGN.? ELLER BLIVER DU LEDIG?

Vi har lavet denne side til dig, som har brug for hjælp til, hvordan du skal forholde dig her under corona: sr-bistand.dk/raadgivning-under-corona

 

Send os en mail for yderligere rådgivning: srb@sr-bistand.dk

 

 

CORONA – HJÆLP ELLER FÅ HJÆLP?

Se denne side for at få overblik over, hvordan du kan hjælpe som frivillig eller få hjælp under coronakrisen. Opdateres løbende.

RÅDGIVNING  – HJÆLP TIL SELVHJÆLP  

 

Frivilligcenter SR-Bistand er en frivillig, uafhængig social forening.
Her kan du få gratis, professionel bistand og rådgivning.

 

Vi kan hjælpe dig med social-juridisk rådgivning og gældsrådgivning.

 

Hvis du vil dele din livssituation med andre, er der mulighed for at komme med i en selvhjælpsgruppe.

 

FRIVILLIGCENTER

Hvis I er en forening, kan I få rådgivning hos vores foreningsservice, og søger du et frivilligt arbejde, kan vi hjælpe dig med at danne et overblik.

 

Foreningsoversigt
Har du set vores  fine oversigt over frivillige foreninger, som indeholder mere end 350 foreninger på Nørrebro, Nordvest, Bispebjerg, Utterslev, Emdrup og Ryparken?

 

Klik her og bliv inspireret.

Hjælp til alle

Frivilligcenter SR-Bistands hjælp henvender sig til alle, der kommer ud for situationer i livet, som kan være svære at overskue og håndtere alene. Vi tilbyder hjælp til selvhjælp til at handle efter og komme videre i tilværelsen.

Frivilligcenter SR-Bistand yder også rådgivning til foreninger, ligesom vi også formidler frivilligt arbejde.

Alle vores tilbud er gratis og ydes af frivillige med en høj faglig baggrund inden for hvert område.

Har du brug for en samtale?

Der er dagligt mulighed for at få social-juridisk rådgivning, hvor frivillige socialrådgivere og jurister hjælper per telefon eller ved personlig henvendelse. Vi rådgiver og udfører lettere sagsbehandling.  Personlige henvendelser til resten af huset er efter aftale. Alle samtaler med vores rådgivere er fortrolige, og vi har alle tavshedspligt. Dog er vi underlagt underretningspligten, der omfatter børn og unge under 18 år, der lever i en alvorligt truet livssituation, borgere i øjensynlig livsfare eller borgere, der overtræder straffeloven §253. Det skal dog tilføjes, at det er yderst sjældent, at vi er omfattet af underretningspligten – læs mere om underretningspligten her.

Kontakt vores gældsrådgivning, hvis du har brug for økonomisk rådgivning både pr. telefon og ved personlig henvendelse.

Kontaktinfo og åbningstider se her 

 

Kontakt vores koordinator for selvhjælpsgrupper for at høre om deltagelse i en selvhjælpsgruppe eller et samtaleforløb, som er af ikke-terapeutisk karakter. Vi kalder samtalerne for Medmenneskelige Samtaler.   Kontaktinfo og åbningstider se her 

Kontakt vores frivillig- og foreningskonsulent, hvis du ønsker rådgivning om din forening og/eller formidling af frivilligt arbejde. Er du privatperson, som ønsker at arbejde frivilligt, kan du også kontakte denne konsulent.   Kontaktinfo og åbningstider se her