Kvinder der elsker for meget

Når kærlighed gør ondt

Tal om det destruktive parforhold sammen med andre,
der står i samme svære situation

Grupper for kvinder i destruktive forhold

 

Frivilligcenter SR-Bistand tilbyder gratis selvhjælpsgrupper med temaet ”Kvinder der elsker for meget”. Det er en gruppe for kvinder der er eller har været i destruktive parforhold. Gruppen kan rumme mange forskellige historier, men ofte bliver der talt om forhold, hvor man oplever nedgørelse, manipulation, løgn og trusler fra partnerens side.

 

Gruppedeltagernes motivation handler typisk om at bryde med partneren, stoppe kontakten med ex-partneren eller undgå at indgå i lignede relationer fremover. Mange deltagere taler om at genfinde sig selv og egne grænser og efterlyser at have ligesindede af dele med og blive inspireret af. Mange beskriver stor lettelse ved at møde andre der, på første hånd, kender til de stærke kræfter der er på spil i et psykisk destruktivt forhold.

 

Selvhjælpsgrupper er ikke terapi, men mange oplever at de i mødet med andre, i tilsvarende situationer, finder stor lindring og forståelse. Grupperne fungerer som et frirum, et sted med plads til alle slags følelser. Der er streng tavshedspligt i gruppen og I kender kun hinandens fornavn. Som deltager bestemmer du hvad du deler, du lytter og lader dig inspirere af de andres fortællinger.
Er det noget for dig eller måske en du kender?

 

* Det er gratis at deltage
* Gruppen mødes fast en gang om ugen i København
* Gruppen består af 4-7 deltagere
* For yderligere information, opskrivning og bookning af samtale: Ring på tlf.: 35 39 71 97. Mandage kl 13-15 eller torsdage kl. 10-12