En dag for en sag

Få en unik teamudviklingsmulighed for jeres virksomhed 

En dag for en sag

Hvad hvis du på én dag kunne skabe engagerede medarbejdere, udvikle teams og teamledere, give medarbejderne en oplevelse for livet – og samtidig hjælpe nogen, der havde brug for det?

Det kan blive en realitet for dig og din virksomhed med vores nyeste koncept

 

”En dag for en sag”

 

Har jeres virksomhed brug for at prøve noget nyt? ”En dag for en sag” giver jeres virksomhed og medarbejdere en billig og unik teamudviklingsmulighed og støtter samtidig en frivillig social forening.

Frivilligcenter SR-Bistand vil stå for at matche jeres virksomhed med lokale frivillige foreninger, der har brug for jeres hjælp. Vi har et stort lokalt netværk af foreninger, der mangler hjælp og stor erfaring med at matche frivillige i frivillige aktiviteter, ud fra interesser, muligheder og ønsker.  Vi fungerer som bindeled for bydelens frivillige foreninger, og kan derfor hjælpe din virksomhed med at finde netop den forening, som matcher virksomhedens værdier og målsætninger.

Forløbet kan se ud på mange måder. Virksomhedens medarbejdere kan fx tilbyde deres faglige kompetencer eller udføre praktiske opgaver for foreningen som kunne være at male et lokalt værested for udsatte borgere eller være en del af foreningens kerneydelser som at cykle ældre beboere på et plejehjem en tur i rickshaw cykel.

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad samarbejdet kan medføre. Det vigtigste er, at både foreningen og jer som virksomhed får noget ud af samarbejdet og vi hjælper gerne med også at facilitere et længerevarende partnerskab.

Med ”En dag for en sag” tager jeres virksomhed et socialt ansvar ved at engagere jer direkte i frivilligt arbejde.

Hvad er udbyttet for jeres virksomhed? 

 

  • Stolte og engagerede medarbejdere
  • Skaber en attraktiv arbejdsplads for medarbejdere
  • Teambuilding og -udvikling
  • CSR regnskabet får fokus
  • Brandingværdi

 

Praktisk

 

Er I interesserede i at deltage i ”En dag for en sag”, så kontakt os på frivilligcenter@sr-bistand.dk eller på 35 39 71 97 for mere information og et uforpligtende tilbud på et forløb for jeres virksomhed.

 

Husk at være i god tid da mange lokale foreninger primært er baseret på frivillige kræfter og vi gør derfor opmærksom at processen op til selve dagen vil vare ca. 6-8 uger.

 

Prisen på et veldrejet og tilrettelagt forløb varierer alt efter hvor mange medarbejdere jeres virksomhed har og omfanget af forløbet. Kontakt os for et tilbud.