Socialrådgivning, retshjælp og bisidderordning

Har du brug for ekstra øjne på din sag? Måske hjælp til at klage over eller anke en afgørelse? Eller til at forstå dine rettigheder under skilsmisse? Eller vil du rådgives om sygedagpenge eller noget helt tredje? Så kan vi hjælpe dig på vej helt gratis.

 

Vi tilbyder hjælp og rådgivning om blandt andet:

  • Lejeret og boligstøtte
  • Sygedagpenge, ressourceforløb og fleksjob
  • Klage- og ankevejledning
  • Familie- og arveret
    • herunder bodeling, skilsmisse, separation og forældremyndighed
  • Kontraktret
  • Kontanthjælp

 

Tilbuddet er åbent for alle, uanset hvor du bor i landet. Vores rådgivning foregår enten telefonisk, ved personlig henvendelse eller via e-mail.

Brug for en bisidder?

 

I særlige sager om rehabilitering kan vi nu tilbyde bisidning ved møder. Læs mere her!

35 39 71 97

SRB@SR-BISTAND.DK

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ønsker hjælp?

Ring eller skriv til os på ovenstående oplysninger.

 

Hvis du ringer på telefonen, så er den første person, du kommer til at tale med, er en venlig receptionist i vores omstilling, som vil hjælpe med at finde den rigtige rådgiver til dig. Hvis du sender os en mail, vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

 

Tjek gerne vores åbningstider her.

Ikke nok med at jeg fik kompetent juridisk rådgivning, så oplevede jeg også at blive taget seriøst som menneske i en sårbar situation.
- Brugeranmeldelse på vores google-side

Den social-juridiske rådgivning er en retshjælp og socialrådgivning, som tilsammen udgør den social-juridiske rådgivning. Rådgivningen består af frivillige jurister og socialrådgivere samt studerende på sidste år af deres uddannelse.

 

Selve sagsforløbet foregår ved, at du henvender dig til os enten på mail eller på telefon. Derefter vil en af vores frivillige rådgivere gå videre med din sag. Hvis der er brug for et personligt møde, kan du også ringe og booke en tid hos os eller aftale nærmere med din rådgiver.

 

 

Alle samtaler med rådgiverne er fortrolige, og vi har alle tavshedspligt. Dog er vi underlagt underretningspligten. Læs mere om underretningspligten her.

VÆRDI OG ETIK

 

Vil du læse om vores værdier og etik for vores rådgivning? Læs mere her!

FAGLIG TILGANG

 

Er du nysgerrig på de faglige krav til vores frivillige rådgivere. Læs mere her!

KLAGEVEJLEDNING

 

Vil du gerne klage over dit forløb hos os? Læs mere her!