Udgående gældsrådgivning

Frivilligcenter SR-Bistand samarbejder med Bo-Vita og Nørrebrobyggerne på Ydre Nørrebro. 

Aldersrogadekvarteret

Frivilligcenter SR-Bistand og Vores Kvarter har indgået et partnerskab for at tilbyde økonomi- og gældsrådgivning til beboerne i Den Boligsociale Helhedsplan i Sigynsgade på Nørrebro i København. Det dækker Bo-Vitas afdeling Den Grønne Trekant ved Sigynsgade og VIBO’s afdeling 106, Vognvænget.

 

Du kan få gratis, fortrolig rådgivning om gæld og økonomi onsdag aften i ulige uger i 2021. Vi kan hjælpe med at lægge et budget og at få overblik over dine faste udgifter. Hvis du skylder penge væk, kan vi hjælpe med at forhandle afbetaling, og måske rentestop, hos dine kreditorer. Vi kan også skrive ansøgning om gældssanering, eller eftergivelse af offentlig gæld. 

 

Mød os kl. 17 – 19 hver anden onsdag, i 2021 i ulige uger, i beboerhuset på Vermundsgade 43 A.

 

Har du brug for hjælp på andre tidspunkter, eller hvis du vil aftale et møde, så send en mail eller ring 35 39 71 97.

 

Vi kan også hjælpe hvis du ikke bor i området: Kontakt vores kontor på Tagensvej 70 i København.

 

Om Vores Kvarter

Formålet med den boligsociale helhedsplan ‘Vores kvarter’ er at skabe positive forandringer i boligområdet. Visionen er “at skabe et attraktivt boligområde, hvor alle beboergrupper trives og føler sig trygge, og hvor beboerne tager ansvar som aktive medborgere”.

 

Læs mere hos Bo-Vest (Bo-Vita).

Titanparken og Lundtoftegade

Frivilligcenter SR-Bistand og Nørrebrobyggerne har indgået et partnerskab for at tilbyde økonomi- og gældsrådgivning til beboerne i den boligsociale helhedsplan i Lundtoftegade og Titanparken, begge på Nørrebro i København.

 

Samarbejdet har til formål at bringe vores hjælp og viden til flere mennesker i udsatte områder, og vi arbejder på at lave fast rådgivning i Titanparken onsdag i lige uger. Indtil det kommer i gang kan du kontakte vores kontor på Tagensvej 70 via mail og telefon.

 

Nørrebrobyggerne

NørreBrobyggerne er en boligsocial helhedsplan der arbejder for at give børn og unge og deres familier de bedste
muligheder for et godt liv.

 

Læs mere på deres Facebook-side.

35 39 71 97

SRB@SR-BISTAND.DK