Gældsrådgivning

Vil du gerne have et personligt møde? Ring til os på 35 39 71 97 og book en tid med en af vores rådgivere. Du er også altid velkommen til at ringe for telefonisk rådgivning eller sende os en mail (srb@sr-bistand.dk), vi vil besvare hurtigst muligt.

Er du havnet i en situation, hvor din økonomi har taget magten fra dig, og gælden er blevet en ubærlig byrde i din tilværelse – så kan vi hjælpe med gratis rådgivning og vejledning. Rådgivningen gives af frivillige jurister og finansielle rådgivere, som er uddannet eller på deres sidste år af kandidatuddannelsen.  Alle samtaler med rådgiverne er fortrolige, og vi har alle tavshedspligt. Dog er vi underlagt underretningspligten, der omfatter børn og unge under 18 år, der lever i en alvorligt truet livssituation eller borgere der overtræder straffeloven §253. Det skal dog tilføjes, at det er yderst sjældent, at vi er omfattet af underretningspligten. Læs mere om underretningspligten her.

 

Gældsrådgivningen består af et individuelt tilpasset forløb, som enten kan omfatte en enkelt rådgivning eller et længerevarende sagsforløb. Rådgivningen har åben hver onsdag fra kl. 17-19 og rådgivningen foregår efter aftale og varer en time pr. gang. Ring derfor til os og få en aftale.

 

Vi tilbyder:

  • Telefonisk og personlig rådgivning
  • Korrespondance med private kreditorer og offentlige myndigheder
  • Budgetplanlægning
  • Vurdering af betalingsevne
  • Handleplan for afdrag af gæld
  • Forlig/akkord
  • Reglerne for gældssanering/eftergivelse af offentlig gæld

 

Rådgivningen er gratis og henvender sig til dig med et indkomstgrundlag, der tillader fri proces.

 

Selve sagsforløbet foregår med en indledende samtale, hvor vi får et overblik over din økonomiske situation, og hvad du ønsker hjælp til. Herefter aftales en handlingsplan for det videre forløb. Husk NemId ved første møde.

Værdier og etik for gældsrådgivning

læs mere her

Mulighed for at klage – se info om klageadgang her

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ønsker hjælp?

Du kan ringe til os på 35 39 71 97. Den første, du kommer til at tale med, er en venlig person i vores omstilling, som vil hjælpe med at finde den rigtige rådgiver til dig.