Selvhjælp

Selvhjælpsgrupper
I Frivilligcenter SR-bistand finder du flere former for selvhjælpstilbud. Der er selvhjælpsgrupper og en række mere styret og tidsbegrænset gruppe-forløb. Fælles for dem er, at du som deltager er motiveret for at lytte, dele dine erfaringer og skabe forandring i dit liv. I gruppen af andre mennesker i lignende svære situationer finder du plads til at reflektere over, hvordan det er at være dig lige nu.
Læs mere
Selvhjælpsbøger

Ud over vores tilbud i Frivilligcenter SR-bistand kan vi også anbefale bøgerne Rundt om Rune og At sprede skyer. 

 

Bogen At sprede skyer er skrevet af Marian Prestage, som var i en af vores mange selvhjælpsgrupper og har delt sin beretning om at miste sin elskede og finde livet igen.

 

Rundt om Rune er skrevet af Vibeke Henningsen m.fl., og handler om Vibekes psykisk syge søn, Rune Christian Clausen (1979-2006), der begik selvmord, samt spørgsmålene om hvordan de efterladte kommer videre og hvordan man opdager faresignalerne. Frivilligcenter SR-Bistiand har flere gange samarbejdet med Vibeke og vil gerne sprede budskabet om bogen og de vigtige spørgsmål.

 

Bøgerne koster 100 kr.  Hvis du er interesseret, er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at få fat i dem.