Bliv medlem

Vil du understøtte Frivilligcenter SR-Bistand’s arbejde for at skabe et stærkt og mangfoldigt civilsamfund gennem hjælp og vejledning? Bliv medlem af Frivilligcenter SR-Bistands forening. Det koster kun 100 kr om året, og giver dig mulighed for at booke vores lokaler gratis samt få konsulentbistand til din forening.  Derudover er dit medlemskab med til at støtte Frivilligcenter SR-Bistands rådgivning og frivillige og sociale arbejde.  

 

Frivilligcenter SR-Bistand er en uafhængig forening baseret på frivillighed, og vi har eksisteret siden 1975. Vi arbejder for at sikre alle menneskers rettigheder og lette vejen ind i fællesskaberne gennem gratis rådgivning og sparring.

 

Der er tre typer af medlemskab:

 • Enkeltperson
 • Forening
 • Virksomhed

 

Alle typer af medlemskab koster 100 kr./året

 

Hvis du ønsker medlemskab, skal du udfylde nedenstående formular og indbetale kontingentet. Så sender vi dig et velkomstbrev, så snart vi har modtaget det hele.

Medlem på vegne af en forening?

Husk, at foreninger, som er medlemmer hos Frivilligcenter SR-bistand, har mulighed for at låne vores lokaler. Jeres forening kan fx bruge lokalerne til generalforsamlinger, bestyrelsesmøder mm. Det er muligt at låne lokalerne 12 gange årligt. Vi stiller også køkken og projekter til rådighed. Derudover tilbyder vi medlemsforeninger konsulentbistand til fundraising, frivilligrekruttering, bestyrelsesarbejde eller lignende.

 

Se mere om vores tilbud til foreninger her.

Bliv medlem

  Sikkerhedsspørgsmål:

  Betalingsoplysninger

  Hvis du skal betale for medlemskab, nøglekort eller andet, kan du bruge en af de to betalingsløsninger:

   

  Bankoverførsel

  Arbejdernes Landsbank

  Reg. nr.: 5361

  Konto nr: 0245448

   

  MobilePay

  89024

   

  Hvem er vi?

  Frivilligcenter SR-Bistand er en lille NGO beliggende på Nørrebro i København.

   

  Vi tilbyder gratis, landsdækkende social-juridisk rådgivning samt gælds- og økonomirådgivning til borgere, og derudover har vi et bisidderprojekt. I Følgeskab til fællesskab bygger vi bro mellem dig og sociale tilbud, foreninger og fællesskaber. Vi fungerer desuden som frivilligcenter for Nørrebro og Nordvest, hvor vi yder gratis hjælp til foreninger og gør det nemmere at være forening eller frivillig.

  Læs mere her