Lokalebooking

Lokalebooking til foreninger

 

Vi er glade for at kunne udlåne vores mødelokale til dig og din forening, hvis du er medlem hos os. Det koster 100 kr./året. Hver forening kan låne vores lokaler op til 12 gange årligt.

 

Der er mulighed for at låne et mødelokale med plads på op til 25 personer.

 

Lokalet kan opdeles i tre mindre lokaler med plads til 6-8 personer ved hjælp af en skillevæg. Derudover er mulighed for at bruge vores køkkenfaciliteter, projektor og whiteboard.

 

Lokalet kan bookes i 1, 2, 4 eller 12 timer ad gangen. Skal I fx bruge lokalet i 6 timer, kan I booke 4 + 2 timer i kalenderen. Medregn gerne tid til opstilling før og oprydning efter.

BOOK LOKALE

Læs mere om, hvilke faciliteter vi tilbyder, og se retningslinjerne for lokalebooking.

SE RETNINGSLINJER OG FACILITETER

Vi forbeholder os retten til at annullere jeres booking, hvis I ikke er medlemmer, ellers hvis I overskrider 12 bookinger per år.

 

For bookinger med under 72 timers varsel, bedes I kontakte os direkte på mail eller telefon.

 

Da det stadig er et nyt system, vi er ved at teste, beder vi jer også være overbærende, hvis der skulle opstå noget, som gør, at vi er nødt til at annullere jeres booking. Vi har pt lidt problemer, der gør, at der kan ske dobbeltbookinger, og vi tjekker derfor alle bookinger manuelt.

 

Har I nogle spørgsmål, kan I kontakte os på frivilligcenter@sr-bistand.dk

Mødelokale med whiteboard, lærred til projektor, fire mødeborde og 14 stole
Mødelokale med whiteboard, tre mødeborde og 12 stole.
ARRANGEMENTER

Frivilligcenter SR-Bistand afholder kurser, temadage og netværksmøder for foreninger, hvor der er mulighed for at møde hinanden og udveksle erfaringer inden for frivilligt arbejde.

BLIV MEDLEM

Vil I have adgang til at låne vores mødelokale? Så bliv medlem af Frivilligcenter SR-Bistand! Det koster 100 kr./året. På den måde er I også med til at støtte vores arbejde for mennesker i sårbare livspositioner.

Gode tilbud i din indbakke
Vil du gerne have tilbud om netværksmøder, kurser, relevante fonde og andet guf for foreninger? Så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, som vi udsender ca. en gang om måneden.