Rådgivning

Har du brug for rådgivning om dine rettigheder og muligheder? Er din sag gået i hårknude? Eller er din økonomiske situation vokset dig over hovedet?

Vi tilbyder hjælp til alle, der kommer ud for situationer i livet, som kan være svære at overskue og håndtere alene.

Alle vores tilbud er gratis og ydes af frivillige med høj faglighed inden for hvert område.

gabrielle-henderson-HJckKnwCXxQ-unsplash-2048x1365
Retshjælp og socialrådgivning
Har du brug for ekstra øjne på din sag? Måske hjælp til at klage over eller anke en afgørelse? Eller til at forstå dine rettigheder under skilsmisse? Vores frivillige jurister og socialrådgivere kan hjælpe dig til forståelse og afklaring helt gratis.
Frivilligcenter SR-Bistands retshjælp og socialrådgivningen er her for at hjælpe dig med at finde den bedste løsning i din konkrete sag. Hos os kan du få gratis rådgivning inden for sociale og juridiske områder. Vi kan også tilbyde en tværfaglig indsats med fx en socialrådgiver/jurist & en gældsrådgiver. Tilbuddet er åbent for alle, uanset hvor du bor i landet. Rådgivningen foregår telefonisk, personligt eller via e-mail.  
Læs mere
thumbnail_image4
Økonomi- og gældsrådgivning

Er du havnet i en situation, hvor din økonomi er blevet en uoverskuelig byrde? Kæmper du med ny eller gammel gæld? Hos Frivilligcenter SR-Bistand kan du få gratis rådgivning og vejledning om økonomi- og gældsudfordringer. Vores frivillige faguddannede rådgivere kan hjælpe dig med at få overblik over din økonomi, lægge en plan for afvikling af gæld og evt kontakte kreditorer.

Økonomiske udfordringer står sjældent alene – derfor kan det give god mening også at tale med en af vores socialrådgivere/jurister. Tilbuddet er åbent for alle, uanset hvor du bor i landet. Rådgivningen foregår telefonisk, personligt eller via e-mail. 

Læs mere
dylan-gillis-KdeqA3aTnBY-unsplash
Bisidderordning

Er du i gang med eller står du over for en langvarig sag i jobcentret? Er du usikker på dine rettigheder, og kunne du tænke dig at have en bisidder med som din støtte til møder med kommunen? Frivilligcenter SR-Bistand tilbyder et gratis bisidderforløb til mennesker, der bor i København og omegn.

Læs mere
HVEM ER VI?

Frivilligcenter SR-Bistand er en NGO beliggende på Nørrebro i København.

 

Vi tilbyder gratis, landsdækkende social-juridisk rådgivning samt gælds- og økonomirådgivning, og derudover har vi en bisidderordning. I Følgeskab til fællesskab bygger vi bro mellem dig og sociale tilbud, foreninger og fællesskaber. Vi fungerer desuden som frivilligcenter for Nørrebro og Nordvest, hvor vi yder gratis hjælp til foreninger og gør det nemmere at være forening eller frivillig.

Læs mere om os her
Hjælp til alle

Frivilligcenter SR-Bistands hjælp henvender sig til alle, der kommer ud for situationer i livet, som kan være svære at overskue og håndtere alene.

Alle vores tilbud er gratis og ydes af frivillige med en høj faglig baggrund inden for hvert område.

Vores rådgivning overholder alle kvalitetsstandarder og er akkrediteret af RådgivningsDanmark.