Frivilligcenter

Frivilligcenter SR-Bistands vision er at bidrage til at skabe et stærkt og mangfoldigt civilsamfund, hvor alle kan blive en del af lokale fællesskaber som aktive medborgere, og hvor alle får den hjælp, de behøver.

 

Derfor tilbyder vi gratis støtte og bistand til borgere og foreninger, der har brug for hjælp eller ønsker at yde en frivillig indsats i lokalsamfundet.

 

Læs mere herunder om vores forskellige tilbud til foreninger og borgere og få desuden inspiration og viden i oversigten over de mange foreninger, der er på Nørrebro og Nordvest.

Foreningsoversigt

Nørrebro og Nordvest/Bispebjerg har et bredt udvalg af sociale tilbud og foreninger.

 

Vil du være frivillig i dit lokalområde, er der god inspiration at hente i oversigten. Du kan kontakte foreningerne direkte eller lave en aftale med frivillig- og foreningskonsulent Line Ellen Krabek hos Frivilligcenter SR-Bistand på lek@sr-bistand.dk.

Læs mere
two-woman-chatting-1311518 (1)
Hjælp til foreninger
Har du/I brug for sparring i forhold til at realisere et projekt eller styrke jeres forenings kompetencer og indsatsområder, kan Frivilligcenter SR-Bistand tilbyde støtte og vejledning på mange områder.

 

Vi hjælper med synlighed, kommunikation, fundraising, frivilligpleje samt sparring på idéer til projekter. Derudover informerer vi om relevante ansøgningspuljer og vejleder i udformning af ansøgninger.

Læs mere
mindmap (tegnet af Line Ellen Krabek
Samtale om frivilligt arbejde
I Frivilligcenter SR-Bistand hjælper vi dig med at finde præcis det frivillige job, som passer til dine kompetencer, interesser og din livssituation. Vi har et tæt samarbejde med mange foreninger og projekter i vores bydel.
Læs mere