Feedback

Her har du mulighed for at give os feedback.

 

Har du været glad for vores hjælp og vil gerne rose os for vores arbejde? Er der en særlig frivillig, der skal have at vide, at personen har gjort et ekstra godt arbejde? Eller er der noget, vi skal gøre bedre? Har du gode ideer til nye projekter eller kommentarer til vores nuværende tilbud? Vi vil meget gerne høre din mening! Udfyld nedenstående skema – vi læser alle kommentarer igennem og er altid glade for konstruktiv kritik og feedback eller for at få fine ord med på vejen.

Feedback

  Navn

  Email

  Telefon

  Ris og Ros

  Sikkerhedsspørgsmål:

  HVEM ER VI?

  Frivilligcenter SR-Bistand er en NGO beliggende på Nørrebro i København.

   

  Vi tilbyder gratis, landsdækkende social-juridisk rådgivning samt gælds- og økonomirådgivning, og derudover har vi en bisidderordning. I Følgeskab til fællesskab bygger vi bro mellem dig og sociale tilbud, foreninger og fællesskaber. Vi fungerer desuden som frivilligcenter for Nørrebro og Nordvest, hvor vi yder gratis hjælp til foreninger og gør det nemmere at være forening eller frivillig.

  HJÆLP TIL ALLE

  Frivilligcenter SR-Bistands hjælp henvender sig til alle, der kommer ud for situationer i livet, som kan være svære at overskue og håndtere alene.

  Alle vores tilbud er gratis og ydes af frivillige med en høj faglig baggrund inden for hvert område.

  Vores rådgivning overholder alle kvalitetsstandarder og er akkrediteret af RådgivningsDanmark.