Foreningsoversigt

Få overblik over foreninger på Nørrebro og Bispebjerg/ NV i vores foreningsoversigt og få inspiration, hvis du vil være frivillig!

 

Nørrebro og Bispebjerg / NV har et bredt udvalg af sociale tilbud og foreninger. For at du/I nemt kan finde tilbud, som passer til dine ønsker og behov, har vi lavet en emne-opdelt foreningsoversigt, som du finder herunder.

 

Vil du være frivillig i dit lokalområde, er der god inspiration at hente i foreningsoversigten. Du kan kontakte foreningerne direkte eller booke en samtale med os ved at skrive til frivilligcenter@sr-bistand.dk

 

Foreningsoversigten kan også bruges af dig, der leder efter støtte. Mange af foreningerne tilbyder gratis ydelser, fx psykolog- eller lektiehjælp. Du har også mulighed for at blive en del af nogle af de støttegrupper, foreningerne arrangerer. Og meget andet! Gå selv på opdagelse i foreningsoversigten, eller kontakt os på tlf. 35 39 71 97, så hjælper vi med at finde det rigtige tilbud til dig.

Hvis du kender til foreninger, som endnu ikke er med på foreningsoversigten, må du meget gerne sende os en mail på frivilligcenter@sr-bistand.dk, da vi løbende arbejder med at udvide oversigten.

 

Oversigten er udarbejdet med økonomisk støtte fra Nørrebro Lokaludvalg og Bispebjerg Lokaludvalg.