Red Barnet Hovedstaden

Som frivillig i Red Barnet Hovedstaden er du med til at hjælpe socialt udsatte børn i København eller på Frederiksberg. Vi rejser også midler til børn, der sulter, er på flugt eller befinder sig midt i krig og katastrofer.

Du bliver også en del af et hyggeligt frivilligmiljø med gode kolleger, og hvor vi bl.a. holder nytårs- og sommerfest.

 

  1. Genbrugsbutikker:

Vi har 4 genbrugsbutikker, der er placeret i City, på Amager, Frederiksberg og Østerbro. Vi sælger bl.a. børnetøj, legetøj og bøger af høj kvalitet i vores genbrugsbutikker til gavn for børn lokalt og internationalt.

 

  1. Familieoplevelsesklubber:

Gennem vores familieoplevelsesklubber arrangerer vi gode oplevelser for udsatte børn og deres familier. Der har tidligere været afholdt arrangementer så som fastelavn, sommerfester, oplevelser i naturen og meget mere.

 

  1. Plads til Alle:

Som frivillig i Plads til Alle projektet bliver du tilknyttet en familie og hjælper barnet i familien med at komme til og fra en fast fritidsaktivitet. Du fungerer som støtte og stabilitet i barnets deltagelse i den aktivitet, de er tilmeldt fx dans, fodbold eller gymnastik. På den måde er du med til at sikre, at barnet er en del af et sundt og udviklende foreningsfællesskab. Vi arbejder tæt sammen med Københavns og Frederiksberg kommune.

 

  1. Ferielejre:

Vi arrangerer sommerlejre for udsatte børn i alderen 8-12 år, som har lyst til og mod på at deltage på en lejr med ligesindede børn. Vi har tidligere været i Ribe og på skoleskibet Fylla.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os. Da Red Barnet Hovedstaden er en lokalforening bestående udelukkende af frivillige foretrækker vi, at du sender en e-mail, og så svarer vi, så snart vi får mulighed.

 

Hjemmeside: https://redbarnet.dk/vaer-med/lokalforeninger/koebenhavn-hovedstaden-lokalforening/

Facebook: www.facebook.com/redbarnethovedstaden/

Istagram: www.instagram.com/redbarnethovedstaden/

LinkedIn: www.linkedin.com/company/red-barnet-hovedstaden/

Telefon: 21 89 26 32

Email: hrudvalghovedstaden@redbarnet.dk