Københavns Fødevarefællesskab – Nørrebro

Københavns Fødevarefællesskab er en medlemsejet og -drevet indkøbsforening, der fokuserer på at tilbyde økologiske, velsmagende, lokalt producerede og bæredygtige fødevarer i et sæsonbaseret udbud til priser, hvor alle kan være med.

 

For os er “forbrugerindflydelse” ikke blot muligheden for at kunne vælge mellem forskellige produkter. I fødevarefællesskabet er kunderne både medlemmer, medarbejdere og medejere.

 

Som fællesskab handler vi kun på vegne af vores medlemmer og ikke på vegne af en profitsøgende industri. Ethvert overskud i foreningen går derfor til lavere fødevarepriser, udvikling af foreningen eller til godgørende sociale projekter i byen omkring os. Denne fælles indsats gør det muligt at holde priser, der gør, at alle kan have råd til at købe økologisk.

 

Kom ned i butikken i Korsgade 19, i kælderen, 2200 København N. Vi har åbent hver onsdag fra kl. 16 til 18.30. De første medlemmer møder dog ind allerede kl. 12 for at gøre grøntsagerne og caféen klar til senere. Det er også her, at du som nyt medlem kan komme og høre mere om KBHFF, blive indmeldt, bestille din første pose med grønt og blive opskrevet til din første vagt.

 

Hjemmeside: kbhff.dk/afdelinger/Nørrebro

 

Facebook: www.facebook.com/kbhff/?ref=br_rs

 

Adresse: Korsgade 19, 2200 København N

 

Email: norrebro@kbhff.dk