Kommende kurser

Frivilligcenter SR-Bistand tilbyder to gratis kurser til foreninger i efteråret 2023. Vil du være med? Læs mere, og tilmeld dig herunder.
Gør jeres ansøgning skarp og få pengene
På dette todages grundkursus, der er tilrettelagt som et skriveværksted, arbejder I med jeres egne pulje-, fonds- og projektansøgninger. Kurset giver jer grundlæggende viden og træning i at udarbejde og skrive ansøgninger, der øger sandsynligheden for, at I kan skaffe de nødvendige midler til jeres aktiviteter, projekter og indsatser.
DATO: Onsdag den 11. oktober 2023 kl. 15.30-19.30 og fredag den 13. oktober 2023 kl. 14.00-19.00
STED: Frivilligcenter SR-Bistand, Tagensvej 70, 1. sal, 2200 København N
Hvem kan deltage?
Skriveværkstedet er målrettet frivillige og ansatte i mindre foreninger, frivillige organisationer frivilligcentre og initiativer, som udfører frivilligt socialt arbejde.
Tilmeld dig kurset her
Skab trivsel og udvikling med god frivilligledelse
Dette kursus for nye og kommende ledere giver en solid introduktion til ledelse af frivillige. Kurset præsenterer viden om motivation og gode frivilligmiljøer, som er grundlaget for, at frivillige trives og udvikler sig i foreningen. Undervejs får I konkrete redskaber, I kan bruge, når I leder såvel enkelte frivillige og frivilliggrupper.
DATO: Onsdag den 6. september 2023 kl. 10-16
STED: BIBLIOTEKET, Rentemestervej 76, 2400 København NV
Hvem kan deltage?
Kurset er målrettet nye og kommende ledere af frivillige i foreninger, frivillige organisationer og initiativer, som udfører frivilligt socialt arbejde.
Tilmeld dig kurset her
Arrangementerne er støttet af Nørrebro Lokaludvalg og Bispebjerg Lokaludvalg.